Tuesday, February 4, 2014

Lavie Lash Maison De Poupee Lynette Review

Ola bonjour belles dames ! LOL ! Halo blusher :). Salah satu brand yang cukup baru ditelinga aku Lavie Luxury faux Lashes, namanya fancy banget yah. Denger-denger founder nya juga seorang beauty blogger loh :). Kalau memang founder nya seorang BB pasti dia tahu banget apa sih yang memang lagi dibutuhkan para perempuan soal bulu mata palsu.

In my opinion : Natural, not too thick either too long, uh-ho for plastic or synthetic lashes!, feels like feather, and of course worth every penny for quality.

Lavie Lashes claims their lashes to be easy to apply, reusable, lightweight, 100% handmade, human hair material. Sounds like their put so much effort for this cutie lashes. I got mine in Lynette

Lynette is a delicate dolly lashes that has an amazing length without being too overpowering. Designed to impress your in-laws, these babies will add a flirty touch to your soft smokey eyes!
Lynette is hand made from 100% premium natural hair and is the perfect lashes if you’re new to dolly lashes.



no kidding, me without lashes means no life... emang sedih banget mata aku yang 'super asia' ini terlahir tanpa bulu mata, tipis banget sampe engga kelihatan.

IMO Lynette cocok banget buat kamu yang 'engga punya' bulu mata tapi masih mau kelihatan natural saat menggunakan bulu mata palsu. Materialnya yang human hair engga berat sama sekali dimata yang pastinya sih no no shiny lashes. Engga lucu banget foto pake flash di tempat gelap, bulu mata mengkilap kayak plastik kresek yang item.





Pros :

  • Lightweight
  • Natural
  • Easy to use
  • Affordable (you can use it for about 3-4 times. for sake of quality, don't use it more than 3 times)
  • Good packaging (protection for the lashes I mean 'our babies')
  • Potongan nya rapih, engga ada band yang terlalu panjang. Jadi engga perlu di potong lagi.
Cons :


  • Fragile ! oh! be careful ladies, aku pas pertama kali main narik ajah lashesnya dari packaging dan berakhir dengan copot :""). Derita human hair lashes, DON'T CARE LAH! I care about the finish and quality yeee.
Tips :
  • Look down to apply this lashes, trust me! pengaplikasian lashes jadi lebih mudah. 
  • Mix or combine this lashes with another Lavielash lashes. 

au revoir!



LAVIE LASH

No comments:

Post a Comment