Saturday, January 5, 2013

So Blessed + Exciting News for Shopaholic



Hey ! I'm back for sharing some stories again and giving you an exciting news for all shopaholic girls.

So yeah, If you want to see , please CLICK MORE / READ MORE :).



















Seneng banget baca-baca komentar di "Behind The Blush Off" . Motivasi banget (BANGET!!!) seneng banget. Sorry, agak sedikit lebay ehem!.

Awal Januari ini gw baru ajah nge-upload video tutorial baru. Yang belum liat make sure you check it ^^. So yeah, I just come back from my vacation with my Family at Puncak (boo....). Tapi puncak tahun ini beda banget, kabutnya tebal, udaranya dingin + sejuk dan yang paling gw suka dan norak, kalau kita ngomong atau nafas bisa keluar asap. HAHAHAHA! Maklum warga negara tropis dan engga kesampaian jalan-jalan ke luar hehe.

Pas tanggal 2 Januari gw super seneng banget dapet mention dari Ultima II


No way! Seneng banget. Padahal postnya engga istimewa banget, engga selebay sekarang kalau bikin post sampai detail banget (usahanya).But yeah, mereka masih belum contact gw sampe sekarang untuk selanjutnya. So it's okay, I will still waiting here. ;)

So yeah I spent time with my family at puncak and here's some picture...
Breakfast at Melrimba garden


super freezing ! and I doesn't bring any sweat pants .

Sky fall, the sky looks like it falling down.

For the exciting news, The Zatura Shop give 13% off Discount! untuk semua  pembaca setia Blush Off :). (ONLY JANUARY 2013)

just by saying this code "Marsha"


SMS, Telp/Whatsapp 08-9999-02019
YM: order.zaturashop / order.zaturascg
Pin BB : 215D716F

YOU CAN ORDER : 
EtudeHouse
The Skin Food
The Faceshop
Missha
Tony Moly
Holika Holika
Innisfree


Let's start this year with smile, healthy, and good spirit :). Start from the inside and treat the outside (sounds like adv.) LOL

Sorry for this random post but I really want to share this to you guys :).

see ya <3

8 comments:

  1. yeiiy comment pertamax!
    congrats pretty you totally deserve it! video tutorial mana lg? waitinggg nih :D
    Happy late new yeaaaar!! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeai ^^. Thank you ! on process ^^ makasih yah
      HNY too

      Delete
  2. Puncak kayak Ford ya... tinggal cari The Cullen aja muihihihi

    ReplyDelete
  3. kak marshaa.. itu diskonnya beneran 13% ya??
    ada syaratnya ga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya beneran :). untuk persayaratannya aku kurang tahu. mungkin bisa langsung ditanyakan dengan zatura ^^

      Delete